Onze winkel & webshop

Henzen schoenen en podologie kenmerkt zich door een breed assortiment van dames-, heren-, kinder-, en wandelschoenen. We hebben een gevarieerd aanbod zoals Carmens, K-Swiss en Piedi Nudi voor de dames. Voor de mannen Australian, HI-TEC en Waldlaufer. Lowa, Hanwag en HI-TEC verkopen wij als Wandelschoenen. Voor de kleintjes onder ons hebben wij een mooi aanbod zoals Shoesme, Giga en Red Rag. Wij verkopen mooie en leuke schoenen met goede kwaliteit. Wat voor iedereen goed is om op goede kwaliteit schoenen te lopen. Onze specialisten geven u advies waarbij dat nodig is. Onze podoloog is vaak aanwezig in de winkel en helpt u graag met het kijken naar uw voeten voor eventueel zolen.

Wij hebben ook een webshop waar u uitgebreid onze collectie schoenen kunt bekijken. Bent u naar iets specifieks op zoek kunt u de filter gebruiken om precies aan te geven wat u wilt. En af en toe kunt u daar ook nieuwe acties vinden.

Naast onze webshop en winkel doen we nog veel meer om jullie blij te maken... Zo hebben we sociale media zoals Facebook en Instagram. Om jullie nog sneller te laten zien wat de laatste trends zijn of wanneer de nieuwe collectie verkrijgbaar is in onze winkel en webshop! Volgt u ons al?

Henzen Schoenen winkel

Kinderschoenen

Voor de kleintjes onder ons hebben wij een ruime collectie met merken als Giga, Red Rag, Bergstein en Shoesme. Voor iedereen wat wils. We hebben geschoold personeel die u helpt met de perfectie schoen te vinden voor uw zoon of dochter door middel van het geven van advies. Voeten worden altijd opgemeten en er wordt gelet op de breedte, lengte en vorm van de voet. Kwaliteit van het lopen en de ontwikkeling van de kindervoet staat voorop. De podoloog is vaak aanwezig om mee te kijken als het nodig is. Er kan ook altijd een afspraak gemaakt worden.


Damesschoenen

We hebben een ruime collectie aan damesschoenen. Merken zoals Carmens, Durea, K- Swiss, Piedi Nudi en Waldlaufer verkopen wij in onze winkel en webshop. We hebben veel modellen met verschillende breedtematen en laarzen met schachtmaten. We hebben schoenen die geschikt zijn voor steunzolen die extreem comfortabel lopen. Mocht u hierover meer willen weten of denkt u steunzolen nodig te hebben kunnen wij altijd de podoloog erbij halen om u te helpen.


Herenschoenen

Ook voor de mannen hebben we een ruime collectie aan schoenen. Merken zoals Australian, Finn Comfort, Mephisto en Waldlaufer kunt u vinden in onze winkel en webshop. Wij verkopen ook schoenen die geschikt voor steunzolen die extreem comfortabel lopen. Modellen met verschillende breedtematen die gebruikt kunnen worden voor zowel zakelijk als vrije tijd gebruik.


Wandelschoenen

In onze winkel geven wij goed advies op het gebied van wandelschoenen. Zowel hoog als laag en voor diverse ondergronden en wandelgebieden. We hebben verschillende modellen met verschillende breedtematen. Merken zoals Hanwag, HI-TEC, Hartjes en Lowa verkopen wij in onze winkel.