TrackStyle jongens kinderschoenen

TrackStyle kinderschoenen

Op zoek naar stoere jongens kinderschoenen met de perfecte pasvorm, van goede kwaliteit en met ondersteuning voor de groei? Dan zijn de jongens kinderschoenen van TrackStyle de perfecte keuze. Deze gave schoenen zijn ook nog eens geschikt voor steun- of therapiezolen. De binnenzool die van zichzelf al goede ondersteuning biedt, kan er namelijk uit gehaald worden. De stevige hielkap zorgt daarbij voor voldoende ondersteuning voor de voet die een steunzool nodig heeft. 
Bij de kinderschoenen van TrackStyle wordt niet alleen met de lengte van de voet rekening gehouden, maar ook met de breedte. Dat betekent dat er modellen met verschillende maten voor de breedte van de voet zijn. Hierdoor zit de schoen met de juiste breedtemaat voor kinderen met een smalle of juist brede voet ook altijd perfect. 
Iedere collectie van TrackStyle bestaat uit stoere modellen jongensschoenen met een perfecte pasvorm. Er wordt namelijk niet alleen rekening gehouden met de lengte- en breedtemaat, maar ook met doorgroeiruimte. Dit is niet alleen beter voor de voeten, zo heeft uw zoon er ook langer plezier van! De perfecte pasvorm wordt daarnaast ook bereikt door het testen van de schoenen door kinderen met allerlei lengte- en breedtematen. Er wordt net zo lang ontwikkeld, tot de perfecte pasvorm bereikt is. 
Naast pasvorm is kwaliteit het belangrijkst van de jongens kinderschoenen van TrackStyle. De schoenen zijn altijd van leer gemaakt. Leer is gemakkelijk te vormen, waardoor het snel lekker om de voet zit. Daarnaast is leer ademend waardoor de voeten minder vochtig worden. Op vochtige voeten ontstaan sneller blaren. Maar ook over de zool is nagedacht. Deze is namelijk niet te licht en niet te zwaar, slijtvast en altijd van rubber. Door de eigenschappen van Trackstyle schoenen bent u verzekerd van een stevige kinderschoen die voldoende ondersteuning in de groei van de voeten van uw kind biedt en die tegen een stootje kan.