ShoesMe kinderschoenen

ShoesMe kinderschoenen - Henzen

ShoesMe is een oer-Hollands merk waarbij de ontwikkeling van de baby-en kindervoet het belangrijkst is voor het ontwerp van kinderschoenen. Comfortabele kinderschoenen zijn essentieel bij de ontwikkeling van kindervoeten. Daarom gaat ShoesMe voor de beste kwaliteit waarbij de nadruk ligt op de ondersteuning van de voeten van uw kind. De basis legt ShoesMe met (flexibele) zolen die door specialisten ontwikkeld zijn. Een baby heeft bijvoorbeeld een andere pasvorm en zool nodig dan een kind dat al zelfstandig kan lopen en rennen.
ShoesMe is sinds de oprichting in 1999 steeds bezig om de beste baby- en kinderschoen te ontwikkelen, en dat doen zij met succes. De kinderschoenen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar zien er ook nog eens leuk uit! De kwaliteit zie je bijvoorbeeld terug in het gebruik van het materiaal. Alle kinderschoenen van ShoesMe worden van leer gemaakt. Leer zit niet alleen lekker voor uw kind, het is ook ademend en sterk. Door de ademende eigenschap worden vochtige voeten beperkt, wat de kans op blaren verminderd. En doordat leer erg sterk is, blijven de schoenen langer mooi. Want ShoesMe heeft stoere jongensschoenen en trendy meisjesschoenen voor actieve kinderen intensief gebruik maken van hun schoenen. 
De fase waarin een kind zich bevind bepaalt wat voor pasvorm het beste bij uw kind past past. Goed advies is dan ook cruciaal. Bij Henzen schoenen en podologie bent u daarvan verzekerd. We meten de kindervoeten altijd op, zowel in de lengte als in de breedte en kijken vervolgens welke schoenen het beste bij uw kind passen.