Develab kinderschoenen

Develab kinderschoenen - Henzen

Eigenwijs, kleurrijk en fris: dat is Develab. Develab kinderschoenen zijn gemaakt voor kids die weten wat ze willen en gek zijn op avontuur. In plaats van trends te volgen maakt Develab de trends zelf. Het resultaat? De coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit. Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. Met Develab kan het avontuur beginnen.

Develab staat voor kwaliteit. Onze kinderschoenen worden in Italië en Portugal op ambachtelijke wijze gemaakt, met een flinke dosis passie en liefde voor het vak. Develab schoenen combineren eerlijke basismaterialen zoals soepel leer en suède, met een casual design en trendy finishings. Een stevige hiel en goede leest, speciaal afgestemd op de voeten van Nederlandse kids, zorgen voor een goede ondersteuning en een schoen waar je lang plezier van hebt. 

Develab schoenen zijn misschien wel het best te herkennen aan de bijzondere en vaak sporty details. Deze maken de shoes tot echte eyecatchers. Develab schoenen staan bekend om hun stoere emblemen, stiksels en opdrukken. Vaak worden verschillende materialen en afwerkingen met elkaar gecombineerd. Wat dacht je van een meidenlaars met een metallic finishing? Of een jongensschoen met used look? De kenmerkende rubberen zool maakt de schoenen helemaal compleet. Ready? Go!